Uitleg & Werking

Uitleg & Werking

Afvallen door de TimFit SX-5 maaltijden: eenvoudig,voedzaam en lekker

Met TimFit valt u effectief af door 3 uitgebalanceerde maaltijden per dag te nuttigen waarvan u 2 maaltijden per dag (ontbijt en de lunch) door de unieke, gezonde en uitgebalanceerde TimFit SX-5 maaltijden vervangt.

Unieke SX-5 samenstelling

Door de unieke SX-5 mix enuitgekiende dosering vanmicro- en macronutriënten is TimFit de crème de la crème onder de uitgebelanceerde maaltijdvervangers. De TimFit voedzame maaltijden (shakes en repen) zijn eenvoudig en snel te bereiden en kunnen u geld besparen. Daarnaast vinden onze TimFit klanten ze ook nog eens heel erg lekker.

Eenvoudig te volgen en perfect te integreren in uw dagelijks leven

Tijdens de avondmaaltijd bereid u uw eigen maaltijd met mager vlees of vis en groenten volgens onze smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten die vetvrij en koolhydraatarm (brandstof uit aardappelen, brood, pasta etc. worden tijdelijk geweerd) zijn. Uw gezinsleven en sociale levennu dus niet meer te lijden omdat u wilt afvallen. U kunt dus gewoon (met een kleine aanpassing) deelnemen aan de avondmaaltijd of met uw gezinuit eten gaan.

Ga voor resultaat !

De uitgebalanceerde SX-5 maaltijdvervangers van TimFit bestgaan uit een unieke mix (SX-5 formule) aan essentiële, (die een mens zelf niet kan aanmaken) micro- en macronutriënten met een minimum aan calorieën. Hierdoor neemt u minder calorieën op dan u verbruikt en wordt uw overtollig vet als brrandstof gebruikt.Dit is precies wt we als resultaat willen zien, vele TimFitters gingen u al succesvol voor!

Bevat alle essentiële voedingsstoffen, uw lichaam heeft niet te kampen met tekorten

Uw lichaam heeft met het TimFit voedingspatroon niet te kampen met tekorten doordat u uw lichaam voorziet van essentiële voedingsstoffen. Het is namelijk van cruciaal belang dat u tijdens het afvallen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en dus geen schade aan uw lichaam toebrengt. Pleeg tijdens het afvallen dus geen roofbouw op uw lichaam en kies voor het uitgebelanceerden en uitgekiende voedingspatroon van TimFit.

TimFit SX-5 is uitgebalanceerde voeding voor een fractie van de kosten en tijd!

Per SX-5 maaltijd slecht 1.37 €: "Afvallen met TimFit is dus niet duurder dan uw huidige eetpatroon".

Hoe op gewicht blijven?

De vervanging van één dagelijkse maaltijd door een maaltijd vervangend product (TimFit SX-5 shakes of de repen) draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies. SX-5 maaltijd vervangende shakes of repen gebruiken als u geen zin, of weining tijd heeft om een uitgebalanceerd ontbijt te maken in een fractie van de kosten en tijd.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Informatie

Natlynails
Molenstraatje 16
9230 Wetteren

Contact Us

09/334.50.49
0475/92.03.53
info@natlynails.be