Nail trainer

Nail trainer

Oefenen met de Nail Trainer.

Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen en om als vaardig nagelstylist in de markt te stappen, is het noodzakelijk dat je veel oefent. Ervaring wijst uit dat je tenminste honderd keer een set van tien nagels opgezet moet hebben voordat je de techniek goed onder de knie hebt. Op deze manier leer je de benodigde snelheid te ontwikkelen alsmede perfectie. Als je hiervoor alleen vrienden en kennissen kunt inschakelen, duurt het veel te lang. Natlynails werkt daarom met de Nail Trainer. De Nail Trainer is een oefenhand waarmee je alle nagelstyling-technieken kunt oefenen. Waar en wanneer dat jou uitkomt en zo vaak als je wilt. Ook tijdens de lesdagen werk je op de Nail Trainer. De Nail Trainer heeft een aantal voordelen. Allereerst hoef je geen modellen te gaan zoeken. Daarnaast wordt je tijdens de lessenniet gestoord door je model. Je kunt geconcentreerder werken. Bovendien mag er gerust wel eens een nagel verkeerd gaan. Bij een model is dat niet wenseljk, maar met de Nail Trainer kun je gewoon een nieuwe nagel nemen en nogmaals oefenen. Tenslotte  hoef je 's avonds na de lesdag niet verdr te werken als je niet alle nagels af hebt gekregen tijdens de les. Een model wil vanzelfsprekend alleen een mooie, complete set kunstnagels. De cursisten die al met de Nail Trainer werken zijn zeer positief over dit hulpmiddel. De kwaliteit van hun werk gaat met grote sprongen vooruit!

De Nail Trainer heeft:

- Een flexibele arm, pols, duim en vingers

- Als huid aanvoelende vingertoppen

- Een ruime selectie nagelvormen die je met behulp van een eenvoudig kliksysteem aan de vingertoppen kunt bevestigen en een variabel in te stellen diepteligging van de nagels

- Een eenvoudige bureaubevestiging

- Onderdelen van de vingers los te verkrijgen

De Nail Trainer

Omdat het zo belangrijk is dat je veel oefent, heeft Natlynails de Nail Trainer standaard opgenomen in het lespakket van de Module Tip Applicatie. Vervolgens wordt de Nail Trainer in elke volgende module opnieuw gebruikt. De Nail Trainer blijft ook na de opleiding jouw eigendom.

Wanneer je niet in het bezit bent van de Nail Trainer, dan kun je die op de eerste lesdag aanschaffen, 99Euro excl. BTW.

Voor ervaren nagelstyllisten, die bepaalde workshops en cursussen  willen volgen, hebben wij eventueel een Nail Trainer in bruikleen tijdens de lesdagen.

 

 

Informatie

Natlynails
Molenstraatje 16
9230 Wetteren

Contact Us

09/334.50.49
0475/92.03.53
info@natlynails.be