Airnails

Al enige tijd een hype in Rusland en nu ook verkrijgbaar in Belgie: Airnails By Magnetic!Airbrushen is eenvoudig en snel, binnen vijf minuiten heb je op tien nagels een design.Met de speciaal ontwikkelde verf is het resultaat nog mooier!

Het nieuwe Airbrusapparaat is compact, klein en aantrekkelijk geprijsd en ook snoerloos te gebruikenals je er een los battery pack bij aanschaft.Een groot voordeel van  het airbrush pistool is dat deze zeer eenvoudig en pas op het einde van de dag gereinigd kan worden.

Dit systeem is alleen in combinatie met de cursus aan te schaffen.

Tijdensdeze tweedaagse training leer je hoe de Airnails compressor en het airnails pistool werken, hoe je deze schoonmaakt en hoe je snel en efficient prachtige designs maakt.Snelheid is een must en met Airnails ben je binnen 5 minuten klaar met je design.Een design dat niet verveelt, zelf niet na drie weken, dus je klanten raken verslaafd.

De combinatie met Gelpolish, het kiezen van de juiste kleuren, het werken met zelfklevende masking en de vele tips en tricks maken deze trainning essentieel.

Aan het einde van de trainning heb je een portofolio opgebouwd waar je klanten uit kunnen kiezen en ben je klaar om Airnails in je salon aan te bieden.

Datum.

Prijs. 

 

 

Airnails  complete set opleiding

Airnails complete set opleiding

Airnails Magnetic Pistool en compressor en Paint startset alles wat u nodig hebt om te starten mat A.....

Airnails Cursus

Airnails Cursus

2 daagse cursus Airnails  .....

Informatie

Natlynails
Molenstraatje 16
9230 Wetteren

Contact Us

09/334.50.49
0475/92.03.53
info@natlynails.be